Over JAN

Wat jullie kunnen verwachten

JAN fotografeert in een ontspannen eigen stijl. Ik probeer zo onopvallend mogelijk een waardevolle bijdrage te leveren aan jullie bruiloft. Door mijn journalistieke stijl zullen jullie weinig merken van mijn aanwezigheid en zijn de foto's des te verrassender. Ik probeer alle (emotionele) momenten zo ongedwongen mogelijk vast te leggen, zo kunnen jullie jaren later nog steeds genieten van natuurlijke foto's en zie je hoe de dag echt was. Natuurlijk horen foto's van familie en vrienden hier ook bij, maar dit zijn de enige momenten waarop ik verwacht dat jullie en je gasten kort poseren.

Mogelijkheden

Het is jullie dag en het zijn jullie wensen. Vaak word ik gevraagd vanaf het moment dat de bruid begint met haar voorbereidingen tot de afloop van de ceremonie. Wil je ook dat ik foto's maak bij de entree van het feest? Of misschien het hele feest? Het kan allemaal. Ik geloof niet zo in een vastgesteld aantal uren. Als jullie dag zes uur duurt dan ben ik er zes uur. Als jullie dag langer duurt of uitloopt is dit geen probleem, de prijs blijft gewoon hetzelfde.

Verlovingssessie

Steeds meer paren willen graag van tevoren een zogenaamde verlovingssessie. Dit wordt soms kort na het aanzoek gedaan, maar meestal enkele dagen of weken voor de grote dag zelf. De foto's worden vaak in een ontspannen omgeving gemaakt, bijvoorbeeld waar de bruid of bruidegom is opgegroeid. Jullie kunnen je lekker casual kleden en kinderen zijn van harte welkom.

Levering

Ik maak gebruik van professionele, digitale apparatuur en jullie krijgen alle foto's volledig nabewerkt op DVD. Jullie hoeven dus niet via mij na te bestellen. Fotoboeken zijn er in alle soorten en maten en kunnen jullie zo bijzonder maken als jullie zelf willen. Van een standaard album tot ingebonden boeken met passe partouts en luxe omslagen, het is allemaal mogelijk.

Prijzen

Je kunt van JAN voor een vaste prijs een volledige reportage van jullie bruiloft verwachten. Dit is inclusief reiskosten, DVD, nabewerking en andere bijkomende zaken. Ik werk niet met een vooraf bepaald aantal uren, we spreken af of ik in de ochtend, middag en misschien zelfs de avond aanwezig ben. Zo kunnen jullie erop vertrouwen dat alle belangrijke momenten worden vastgelegd.

Volledige reportage

Bijvoorbeeld ochtend en middag. Inclusief voorbereidingen, foto's op locatie (voor of na de ceremonie), de ceremonie en alle andere momenten die jullie belangrijk vinden. Inclusief een DVD met alle foto's.

€895,-

Volledige reportage +feest

Een complete reportage. Inclusief voorbereidingen, foto's op locatie (dit kan voor of na de ceremonie zijn), de ceremonie, het feest en alle andere momenten die jullie belangrijk vinden. Inclusief een DVD met alle foto's.

€1195,-

Verlovingssessie

We gaan er een dagdeel op uit om op een leuke, ontspannen plek foto's van jullie te maken. Deze foto's staan in het teken van jullie aankomende grote dag, maar een ongedwongen sfeer staat voorop! Inclusief DVD.

€245,-